iSvar för bostadsrättsföreningar

 

iSvar för bostadsrättsföreningar (BRF)iSvar för BRF är en automatisk telefonpassningstjänst som är anpassad för att underlätta arbetet inom bostadsrättsföreningar. Genom att använda tjänsten så får medlemmar bättre service utan att styrelsen blir belastad.

Hur funkgerar iSvar för BRF?

Som kund till iSvar får ni ett telefonnummer som är avsett för er bostadsrättsförening. Om ni redan har ett telefonnummer så kan ni vidarekoppla det till ert iSvar nummer.

När en medlem ringer svarar iSvars talsvar automatiskt och guidar personen genom en eller flera menyer. Genom menyerna kan personen som ringer ange vad han/hon behöver hjälp med. Därefter kan antingen iSvar hjälpa personen direkt genom upplysningar eller så samlar iSvar in personens kontaktuppgifter och erbjuder personen att bli uppringd. iSvar är direkt integrerat med Hitta.se vilket gör att ni även får adressuppgifter till den som ringer.

Vid akuta ärenden kan iSvar vidarekoppla samtalet eller skicka SMS till en fastighetsskötare, jourtelefon, reparatörer eller liknande.

 

 

 

Exempel på vad iSvar för BRF kan användas till

Felanmälan av

Hantering av

Akuta ärenden som direktkopplas till

Hissar

Mäklare

Fastighetsskötare

Tvättstuga

Bokningar

Akutjouren

Sopor

Serviceärenden

Istappsjouren

Avlopp

Frågor

SOS Alarm/Väktartjänst

Porttelefon

Telefonsäljare

Hissjour